More than flowers...memories!

Walrose

Ne-am dorit ca acest concept întâlnit în marile capitale ale Europei să fie prezent și în România sub numele:

WALROSE.

L-am gândit pe sufletul nostru și din dorința ca fiecare femeie să fie răsfățată și surprinsă cu un astfel de cadou, atât de deosebit! Walrose este 100% un brand creat și gândit de noi. Produsul semnătură The Luxury Flower Box este conceput special pentru acest brand, fiind realizat din materiale de calitate superioară și prelucrat manual .

Portofoliul nostru este completat de buchete și aranjamente florale pentru evenimente personale (nunți, botezuri) și corporate (lansări de produs, inaugurări și petreceri private).

Toate produsele pot fi individualizate în funcție de preferințele clienților.

Produsele Walrose se realizează doar pe bază de comandă pentru a se păstra calitatea și prospețimea florilor.

Avem o gamă diversificată de modele și dimensiuni, iar detaliile legate de acestea se furnizează către fiecare client în parte, în funcție de persoana căreia i se adresează cadoul/aranjamentul .

Fiind născute și crescute în orașul de la poalele Tâmpei ne-am dorit ca rădăcinile conceptului Walrose să fie “acasă”.

Cele mai mari investiții într-un astfel de business sunt: implicarea, determinarea și pasiunea.

Atenția la detalii este ingredientul principal pentru a asigura satisfacția clienților.

Cea mai haioasă livrare a decurs cam așa: ajungem la adresa exactă, sunăm la ușă, o domnișoară frumoasă ne deschide, noi îi comunicăm că a primit o cutie cu flori. Extrem de surprinsă ne spune că nu știe de la cine ar putea fi, iar după o pauză destul de lungărealizează că mai locuia o fată cu ea :)) … Așadar aranjamentul era pentru prietena ei.

Cea mai interesantă și emoționantă reacție totodată a fost de la una din cele mai importante colaboratoare, Alina, căreia, la primirea cutiei Walrose i s-a făcut “pielea de găină”.

More than flowers.. M E M O R I E S !

Cu drag,

Cristina & Valentina.