We design moments & details!

Walrose – Designers of moments and details

 
„Iubeşti trandafirii – la fel şi eu. Aş vrea
ca trandafirii să cadă din cer, la fel cum ninge,
Dintr-o tufă pe care o scuturi. De ce nu?
Apoi toată valea să fie roză şi alba,
Şi gingaşă sub paşii noştri. Trandafirii ar cădea la fel de uşor,
Precum penele, mirosind delicat și ar fi ca şi cum,
Am adormi şi ne-am trezi în acelaşi timp.”

George Eliot

Compoziţia produselor realizate prin îmbinarea frumuseţii delicate a florilor de cea mai înaltă calitate cu eleganța geometrică şi cromatică a cutiilor-suport generează o ipostază florală inedită. Produsul ce poartă semnătura „THE LUXURY FLOWER BOX” este conceput special pentru acest brand, fiind un trendsetter în România în ceea ce privește aranjamentul floral în cutii de lux. Prelucrate manual din materiale de calitate superioară, cutiile Walrose aduc un plus de eleganță buchetelor ingenioase de flori, astfel încât bucuria sufletească şi aspectul estetic să dureze cât mai mult.

Echipa Walrose trăieşte cu emoţie alături de fiecare client, livrarea produselor în Braşov fiind făcută prin intermediul unui serviciu personalizat de transport. Aceeaşi emoţie este împărtăşită şi pentru livrările în ţară, colaborarea cu companiile de curierat fiind o preocupare continuă, pentru ca produsele Walrose să ajungă la destinaţie pline de prospețime, intacte şi în timp util. Iar din luna mai 2016, Walrose a început colaborările pentru evenimente personale şi corporate, sub deviza:

DESIGNERS OF MOMENTS AND DETAILS

Desigur, proiectele de viitor ale echipei Walrose sunt numeroase, cum ar fi: încheierea de noi parteneriateși lansarea de produse exclusiviste. Iar în viitorul apropiat, iubitorii de flori vor putea vizita, de asemenea, noul showroom din centrul Capitalei, care îi va întâmpina cu produse și servicii de top.

La Walrose veţi găsi, pe lângă cele mai deosebite aranjamente florale, şi consilieri pregătiţi să vă răspundă la toate întrebările şi să vă sprijine în alegerea cadoului perfect. Fie că sunt menite să încânte şi să mângâie ochii persoanei iubite, fie că îmbogăţesc decorurile diverselor evenimente, aranjamentele Walrose definesc pe deplin modul în care gândim:

MORE THAN FLOWERS… MEMORIES!