More than flowers...memories!

Be a Walrose Gentleman

În ciuda convingerii comune că femeile sunt niște creaturi foarte complicate, gesturile mici, cum ar fi oferirea florilor,  pot face ca inima oricarei femei să se topească.

Oferă flori! Este o faptă simplă și plină de iubire, care poate da valoare fiecărei zile în doar câteva secunde. Nu aștepta să fie o ocazie specială pentru asta!

S-a dovedit stiințific că florile stimulează fericirea femeilor și încurajează conexiunile intime.

Cum te descurci?

Este foarte simplu! Pentru a-i oferi o surpriză de neuitat alege să îi trimiți florile prin intermediul unei echipe de floriști dedicați care știu să facă din gestul tău un moment memorabil:

Alege să îi fie livrate acasă sau la birou pentru a o face să se simtă cea mai importantă și specială femeie din lume.
Urmărește impactul personal sau prin intermediul curierului.  

Dacă nu ești sigur ce flori să alegi îți dăm un pont : femeile transmit semnale… în mod direct sau indirect îți va arăta ce îi place, astfel încât fii atent ce conturi urmărește pe Social Media și ce postări apreciază.

Când trebuie să cumperi flori?

În special în zilele fără nici o semnificație de tip: „doar pentru că” ! Vă asigurăm că acestea sunt cele mai plăcute și mai apreciate surprize. Aceste acte aleatorii ar trebui să aibă loc cel puțin o dată sau de două ori pe an și vă vor face să păreți imprevizibili, romantici, aspecte extrem de atractive în rândul doamnelor și domnișoarelor.  

Să spui „Îmi pare rău”. Hai să ne confruntăm cu asta: Ai greșit și asta nu o face deloc fericită. Asumă-ți greșeala și încearcă să îi arăți asta!

• La ocazii speciale cum ar fi ziua de naștere, o aniversare a relației sau a căsniciei sau de ce nu la prima întâlnire.

• Astăzi. Prea ocupat? Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, deci fă-o fericită acum.

 Nu trebuie să cheltui o avere pentru a-ți arăta dragostea ta cu flori. Cu toate acestea, nu renunța la a oferi flori femeii speciale din viața ta, acest gest nu se va demoda niciodată !

Florile comunică despre ceea ce simți, fără a fi nevoie să „vorbești”

Este vorba de această „limbă secretă” care are un farmec aparte. Alege mereu să îi oferi flori proaspete chiar dacă acestea nu țin o veșnicie. Hehe, un motiv în plus să îi oferi flori mai des .

Să nu uiți nicioadată că romantismul este un ingredient esențial pentru o relație sănătoasă, distractivă și de lungă durată. Fără indoială că ai câteva trucuri romantice în mâneca, dar este timpul să adaugi o achiziție de flori la lista respectivă pentru că un buchet de flori va adăuga o atingere perfectă. Sună a clișeu, dar este adevărat.  

Femeile voastre le merită..

Iubita, soția…femeia specială din viața ta…merită să se simtă apreciată și încantată de flori în orice zi a săptămanii.  

Be a Walrose Gentleman!

Contactează echipa Walrose: