Coş de cumpărături

închide
+40 729 226 999 Luni - Vineri 9:00 - 17:00

SERVICIILE NOASTRE

Punem pasiune în tot ceea ce facem, alegem cu atenţie cele mai deosebite flori,
iubim frumosul şi răspândim emoţie peste tot în jurul nostru.

BRAŞOV  – 3 ORE

3 ore - black

Echipa Walrose asigură clienţilor din oraşul Braşov livrarea aranjamentelor în 3 ore de la comandă. Pentru garanţia livrării în aceeaşi zi, comenziile se preiau în intervalul orar 09:00-14:00.

BUCUREŞTI – 6 ORE

6 ore - black

Preocupaţi în permanentă de calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor noştri, echipa Walrose pune la dispoziţie livrarea expres în 6 ore.

CONSULTANŢĂ

calendar-black

La Walrose veţi găsi pe lângă cele mai deosebite aranjamente florale şi consilieri pregătiţi să vă răspundă la toate întrebările şi să vă sprijine în alegerea cadoului perfect.

SIGURANŢA LIVRĂRII

siguranta-black

Asigurăm livrarea produselor Walrose în Bucureşti şi în ţară, în orice localitate din România, prin intermediul Fan Courier în maxim 24 de ore de la comandă.

SERVICIILE WALROSE

Comenzi speciale

Consilierii Walrose tratează cu prioritate orice dorinţă a clienţilor săi, stabilind o legătură sinceră, menită să asigure momente unice. Apasă butonul Inspiraţii aranjamente şi ia parte la procesul de creaţie a unui aranjament floral unic semnat Walrose.

Evenimente Private

Evenimente Private

Obișnuită cu frumusețea, eleganța și perfecțiunea şi din dorința de a crea cele mai spectaculoase şi prestigioase evenimente, Echipa Walrose stă la dispoziția clienților săi cu propuneri, idei şi concepte unice in materie de aranjamente şi decorațiuni florale, permițându-le acestora să-și transforme visele în realitate.

Produse & Servicii Corporate

Echipa Walrose este pregătită în permanență să ofere cele mai potrivite sugestii de cadouri pentru ocaziile speciale din cadrul companiei tale, parteneri sau angajaţi, să asigure calitate şi să dea plus valoare momentului.

Pătrunde în lumea fascinantă... Walrose

This is how we do it!

PORTOFOLIU WALROSE

Nothing Found

Ne cerem scuze, dar nu s-au găsit rezultate. Poate căutarea va ajuta la găsirea unui produs similar.

Derulați în sus
Cookie-urile ne ajută să va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către Walrose. Mai multe detalii ...