Red Desire
Walrose Medium Box

600,00 lei

Clasicul trandafir roșu este adesea cea mai bună alegere în a-ți exprima cele mai puternice sentimente de dragoste pentru persoana specială din viața ta.

Descriere

Descriere

  • Cutie hexagonală albă cu dimensiunile 23x23x19 cm, realizată manual din carton caşerat cu imprimare folio , design exclusiv Walrose
  • 23/25 trandafiri de calitate superioară import Ecuador
  • Burete umed şi tratat pentru hidratarea florilor şi a menţinerii acestora proaspete pentru minim 3 zile
  • Mesaj scris caligrafic închis în plic cu stanţă cerată
  • Clasicul trandafir roşu este adesea cea mai bună alegere în a-ţi exprima cele mai puternice sentimente de dragoste pentru persoană specială din viaţa ta.
  • În literatura de specialitate, culoarea roşie se descrie prin: dragoste, pasiune şi respect.
  • Pătrunde în lumea fascinantă a trandafirilor roşii cu Walrose şi descoperă cea mai elegantă abordare de a-i oferi momente de neuitat.
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Colectie Walrose

Classic White

Culoare Floare

Roşu

Denumire floare

Trandafiri

Marime cutie

Medium

Tip cutie

Hexagonală

Dimensiune cutie

23x23x20

Plată și Livrare

Aranjamentele noastre sunt disponibile pentru livrare în aceeași zi, în doua ore de la plasarea și confirmarea comenzii. Pentru livrare în aceeași zi comanda trebuie să fie plasată și confirmată la plată înainte de ora 15:00 (Sambătă se primesc comenzi pană la oră 12:00).

Excepetie facand Termenul de Livrare pentru produsele din categoria CADOURI, care este de maxim 5 zile lucrătoare.

Livrările comenzilor confirmate pană la ora 15:00 se vor efectua în intervalul orar ales de către client în momentul comenzii. Pe pagina de produs, veți găsi calendarul de livrare, care vă permite alegerea datei de livrare și a intervalelor orare în care doriți să fie efectuată livrarea. Ora fixă de livrare nu poate fi garantată.