Red Desire
Walrose Small Box

355,00 lei

Clasicul trandafir roșu este adesea cea mai bună alegere în a-ți exprima cele mai puternice sentimente de dragoste pentru persoana specială din viața ta.

Descriere

Descriere

  • Cutie rotundă albă cu diametrul de 15×20 cm, realizată manual din carton cașerat cu imprimare folio , design exclusiv Walrose
  • 15/17 trandafiri de calitate superioară import Ecuador
  • Burete umed și tratat pentru hidratarea florilor și a menținerii acestora proaspete pentru minim 3 zile
  • Mesaj scris caligrafic închis în plic cu ștanță cerată
  • Clasicul trandafir roșu este adesea cea mai bună alegere în a-ți exprima cele mai puternice sentimente de dragoste pentru persoana specială din viața ta.
  • În literatura de specialitate, culoarea roșie se descrie prin: dragoste, pasiune și respect.
  • Pătrunde în lumea fascinantă  a trandafirilor roșii cu Walrose și descoperă cea mai eleganță abordare de a-i oferi momente de neuitat
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Culoare Floare

Roşu

Colectie Walrose

Classic White

Denumire floare

Trandafiri

Dimensiune cutie

15×20

Marime cutie

Small

Tip cutie

Rotundă

Plată și Livrare

Aranjamentele noastre sunt disponibile pentru livrare în aceeași zi, în doua ore de la plasarea și confirmarea comenzii. Pentru livrare în aceeași zi comanda trebuie să fie plasată și confirmată la plată înainte de ora 15:00 (Sambătă se primesc comenzi pană la oră 12:00).

Excepetie facand Termenul de Livrare pentru produsele din categoria CADOURI, care este de maxim 5 zile lucrătoare.

Livrările comenzilor confirmate pană la ora 15:00 se vor efectua în intervalul orar ales de către client în momentul comenzii. Pe pagina de produs, veți găsi calendarul de livrare, care vă permite alegerea datei de livrare și a intervalelor orare în care doriți să fie efectuată livrarea. Ora fixă de livrare nu poate fi garantată.

Cod Produs: wal01w Categorie: Etichete: , , ,