Walrose folosește cele mai sigure metode de plată disponibile pentru a se asigura că procesarea plătii dvs. va fi executată în condiții de sigurantă și securitate.

METODE DE PLATĂ

Card bancar, online

Cumpărăturile online au devenit foarte sigure în ultimii ani, astfel încât nu trebuie să vă temeți de absolut nimic. Intrați pe website-ul nostru, plasați comanda alegând metoda de plată Card bancar online, iar după finalizarea comenzii veți fi redirecționat către serverul securizat pentru plată. Vă rugăm să introduceți cu atenție datele card-ului, iar dacă aveți nevoie de ajutor, echipa noastră vă poate oferi tot suportul telefonic sau prin chat, în timp real. Pentru orice tip de probleme întâmpinate, vă asigurăm că le vom rezolva împreună în cel mai scurt timp posibil.

Transfer bancar

Transferul bancar este efectiv plata prin bancă – Op (ordin de plată) – acest tip de plată poate fi efectuat direct la sediile băncilor la care aveți deschise conturi sau prin internet banking. Plățile trebuiesc efectuate în avans, iar după plată este indicat să ne transmiteți dovada plății prin e-mail, pentru o procesare mai rapidă a comenzii. Astfel, după validarea dovezii de plată, departamentul de contabilitate din cadrul companiei va integra comanda spre procesare și nu vom aștepta intrarea efectivă a banilor în bancă, lucru ce ar putea întârzia între anumite bănci.

Datele noastre pentru plată sunt:

WALROSE BOUTIQUE SRL

CUI: RO34764940

IBAN RO69BRDE080SV40917030800

Bancă: BRD GSG

 

Vă rugăm să citiți politicile noastre de confidențialitate pentru mai multe informații.

Plata în numerar prin ridicare de către un membru al echipei Walrose

Puteți alege să achitați numerar unui membru al echipei noastre, însă DOAR în avans, înainte de livrare. De asemenea, vă rugăm să luați în considerare faptul că această metodă de plată este disponibilă pentru Brașov și zonele limitrofe și faptul că se percepe o taxă suplimentară de 10 RON, TVA inclus, pentru deplasarea membrului echipei noastre la adresa indicată. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare.

Plata la livrare

Acceptăm plata la livrare / ramburs pentru Brașov și zonele limitrofe

Facturare plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă – compania este plătitoare de TVA. Orice comandă plasată pe website se achită înaintea livrării, excepțiile fiind clar menționate mai sus în temeni și condiții. Compania va emite către client o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare. Factura fiscal se emite pe numele plătitorului ( persoană fizică sau juridică ).

Conform articolului 155, alineatul 6 din Codul fiscal „Semnarea și stampilarea facturilor nu sunt obligatorii. „, iar conform Codului fiscală art.155, alineatul 8, punctul c: „Se pot transmite facturi prin mijloace electronice”. Compania nu își asumă răspunderea de a pune la dispoziția clientului factura fizică, ci doar în format electronic.

La solicitarea clientului, compania poate trimite catre client factura fizică și ștampilată, în Brașov, prin sistemul propriu de livrare în termen de 7 zile de la emitere și prin curierat cu plata la destinatar, pentru celelalte localități din țară . Chitanța este eliberată doar pentru plățile cash.

 

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar după achitarea întregii sume din bonul de comandă. După plasarea comenzii veți putea accesa contul dumneavoastră de utilizator pentru a vedea și descărca factura fiscală sau puteți solicita trimiterea facturii fiscale prin e-mail.