Walrose Baby Gift Box

450,00 lei

Pretuind cele mai importante momente din viata unei femei, echipa noastra a facut cumparaturile pentru tine si iti propune acest minunat cadou pentru celebrarea venirii pe lume a unui copil, baby shower, primele vizite si botez.

Termenul de livrare pentru produsele din categoria CADOURI este de maxim 5 zile lucrătoare.

Alb
Negru
Golește
Descriere

Descriere

  • Cutie pătrată albă cu laturile de 23x23x20 cm, realizată manual din carton cașerat cu imprimare folio , design exclusiv Walrose
  • 1 Trandafir natural prezervat prin tehnici pariziene ce are o durată de viată de minim 12 Luni.
  • Glob de sticlă cu suport
  • O pereche de papucei din piele naturală potriviti pentru bebeluși intre 0-3 Luni sau 3-6 Luni
  • Un simpatic iepuras de pluș
  • Mesaj personalizat scris caligrafic insotit de o ștantă cerată Walrose

*Jucaria de pluș este umplută cu spumă de poliester, moale și rezistentă la lichide. Toate elementele din plastic sunt cusute in săculeti cu rol de securizare, facand imposibila scoaterea lor de catre copil. Prezinta elemente de broderie manuala aplicata, care ii ofera un plus de pretiozitate, personalizand-o si dandu-i viata. Fibrele de poliester nu contin substante chimice, eticheta CE confirmand ca jucaria poate fi utilizata si de bebelusii cu o varsta de peste 6 luni. Materialul de acoperire si umplutura sunt moi si placute la atingere, indemanand copilul sa o imbratiseze imediat.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Colectie Walrose

Cadouri

Denumire floare

Trandafir prezervat

Dimensiune cutie

23x23x20

Tip cutie

Pătrată

Culoare cutie

Alb, Negru

Plată și Livrare

Aranjamentele noastre sunt disponibile pentru livrare în aceeași zi, în doua ore de la plasarea și confirmarea comenzii. Pentru livrare în aceeași zi comanda trebuie să fie plasată și confirmată la plată înainte de ora 15:00 (Sambătă se primesc comenzi pană la oră 12:00).

Excepetie facand Termenul de Livrare pentru produsele din categoria CADOURI, care este de maxim 5 zile lucrătoare.

Livrările comenzilor confirmate pană la ora 15:00 se vor efectua în intervalul orar ales de către client în momentul comenzii. Pe pagina de produs, veți găsi calendarul de livrare, care vă permite alegerea datei de livrare și a intervalelor orare în care doriți să fie efectuată livrarea. Ora fixă de livrare nu poate fi garantată.