Spring Love
Small Heart Box

475,00 lei

Spring Love explorează efectul hipnotic al freziilor, efect transpus prin aromele îmbietoare care par să dea dependență și transpune destinatara într-o adevărată reverie de primavară. Petalele trandafirilor, ce completează aranjamentul, se deschid asemeni unui zâmbet cald și jovial, dezvăluindu-și puterea treptat, strat după strat.

Stoc epuizat

Descriere

Descriere

  • Cutie in formă de inimă de culoare albă cu dimensiunile de 31x27x17cm, realizată manual din carton cașerat cu imprimare folio , design exclusiv Walrose
  • 31/35 trandafiri de calitate superioară import Ecuador, frezii, orhidee .
  • Burete umed și tratat pentru hidratarea florilor și a menținerii acestora proaspete pentru minim 3 zile
  • Mesaj scris caligrafic închis în plic cu ștanță cerată
  • Pătrunde în lumea fascinantă  a trandafirilor roșii cu Walrose și descoperă cea mai eleganță abordare de a-i oferi momente de neuitat

 

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Colectie Walrose

Classic White, Signature

Culoare Floare

Alb, Galben, Verde

Denumire floare

Frezii, Orhidee, Trandafiri

Marime cutie

Large

Tip cutie

Inimă

Plată și Livrare

Aranjamentele noastre sunt disponibile pentru livrare în aceeași zi, în doua ore de la plasarea și confirmarea comenzii. Pentru livrare în aceeași zi comanda trebuie să fie plasată și confirmată la plată înainte de ora 15:00 (Sambătă se primesc comenzi pană la oră 12:00).

Excepetie facand Termenul de Livrare pentru produsele din categoria CADOURI, care este de maxim 5 zile lucrătoare.

Livrările comenzilor confirmate pană la ora 15:00 se vor efectua în intervalul orar ales de către client în momentul comenzii. Pe pagina de produs, veți găsi calendarul de livrare, care vă permite alegerea datei de livrare și a intervalelor orare în care doriți să fie efectuată livrarea. Ora fixă de livrare nu poate fi garantată.