Pink Touch
Walrose Unique Box

300,00 lei

Fie că vrei să-i mulțumești, să-ți exprimi admirația sau afecțiunea, fie că ai descoperit o nouă iubire, trandafirul roz este expresia emoțiilor ce trec dincolo de cuvinte.

Stoc epuizat

Descriere

Descriere

  • Cutie dreptunghiulară neagră cu dimensiunile 90x10x10cm, realizată manual din carton cașerat cu imprimare folio , design exclusiv Walrose
  • 17/19 trandafiri de calitate superioară import Ecuador
  • Burete umed și tratat pentru hidratarea florilor și a menținerii acestora proaspete pentru minim 3 zile
  • Mesaj scris caligrafic închis în plic cu ștanță cerată
  • O prima urmă a unui trandafir roz a fost găsită acum 40 milioane de ani.
  • Fie că vrei să-i mulțumești, să-ți  exprimi admirația sau afecțiunea, fie că ai descoperit o nouă iubire,  un buchet de trandafiri roz, este expresia emoțiilor ce trec dincolo de cuvinte.
  • Pătrunde în lumea fascinantă a trandafirilor roz cu Walrose și descoperă cea mai elegantă abordare de a-i oferi momente de neuitat!
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Colectie Walrose

Classic Black

Culoare Floare

Roz

Denumire floare

Trandafiri

Dimensiune cutie

90x10x10

Marime cutie

Large

Tip cutie

Dreptunghiulară

Plată și Livrare

Aranjamentele noastre sunt disponibile pentru livrare în aceeași zi, în doua ore de la plasarea și confirmarea comenzii. Pentru livrare în aceeași zi comanda trebuie să fie plasată și confirmată la plată înainte de ora 15:00 (Sambătă se primesc comenzi pană la oră 12:00).

Excepetie facand Termenul de Livrare pentru produsele din categoria CADOURI, care este de maxim 5 zile lucrătoare.

Livrările comenzilor confirmate pană la ora 15:00 se vor efectua în intervalul orar ales de către client în momentul comenzii. Pe pagina de produs, veți găsi calendarul de livrare, care vă permite alegerea datei de livrare și a intervalelor orare în care doriți să fie efectuată livrarea. Ora fixă de livrare nu poate fi garantată.