CELE MAI FRUMOASE FLORI PENTRU CEL MAI FRUMOS EVENIMENT DIN VIAȚA TA!

NUNTĂ

buchete de mireasa brasov walrose decor magic pentru nunta ta
 • Buchete Mireasă I Nașă
 • Aranjamente florale mese
 • Aranjamente florale prezidiu
 • Lumânări ceremonie religioasă
 • Decoruri florale exclusive

BOTEZ

e87cc721-a834-4eff-853e-a764064f710d
 • Lumânare botez
 • Decor cristelniță biserică
 • Aranjamente florale mese
 • Decor floral candy bar
 • Cadouri pentru mamă și copil

PRIVATE & CORPORATE 

3dcb323f-dc1a-45a8-bce9-1d3976d1b160
 • Aniversări
 • Recepții
 • Inaugurări
 • Lansări
 • Cutii cu sigla companiei

CONSULTANȚĂ

WALROSE SERVICII
 • Consultanță personalizată
 • Propuneri, idei și concepte
 • Tendințe anuale
 • Planificare buget
 • Calendarul tău de evenimente

NUNTĂ

Obișnuită cu frumusețea, eleganța și perfecțiunea şi din dorința de a crea cele mai spectaculoase şi prestigioase nunți, Echipa Walrose stă la dispoziția clienților săi cu propuneri, idei şi concepte unice în materie de aranjamente şi decorațiuni florale, permițându-le acestora să-și transforme visele în realitate.

Ai spus cel mai frumos DA din viața ta ? Hai ne cunoaștem și împreună îmbrăcăm povestea voastră de dragoste în cele mai deosebite și spectaculoase flori.

Începând de la buchetul de mireasă și până la aranjamentele florale de pe mese, detaliile vor face întodeauna diferența. Consilierii noștri tratează cu prioritate dorințele fiecărei mirese și propun un concept floral unitar pentru fiecare nuntă în parte.

BOTEZ

Copiii sunt o binecuvântare pentru părinții și familia lor. Venirea pe lume marchează noi începuturi și aduce în case și în inimi bucurie fără margini. Acest moment este precedat de ceremonia religioasă a botezului.

Walrose pregătește cu pasiune și atenție lumânarea, decorul cristelnitei și aranjamentele florale de pe mesele invitaților .

Aveți aleasă tematica pentru petrecere?

Nimic mai frumos pentru noi! Ne plac provocările și promitem un decor floral de excepție pentru copilul dumneavoastră .

EVENIMENTE PRIVATE & COPORATE

Fie că este vorba de o aniversare, o recepție,  o inaugurare sau o lansare,  Walrose vă pune la dispoziție aranjamente florale în tematica evenimentului pe care îl planificați. În urma unei atente analize cu privire la cerințele dumneavoastră, imaginea dorită și bugetul alocat, vă vom crea un serviciu personalizat și  vom da valoare evenimentului fie el într-un cadru privat sau profesional.

Unic în România, Walrose lansează un nou serviciu prin intermediul căruia se pot comandă cadouri florale în cutii personalizate cu sigla companiei dumneavoastră. Aceste tipuri de aranjamente sunt potrivite pentru petrecerile aniversare ale companiei, pentru petrecerea de Crăciun sau de 8 Martie.

CONSULTANȚĂ

Fie că este vorba de o aniversare, o recepție,  o inaugurare sau o lansare,  Walrose vă pune la dispoziție aranjamente florale în tematica evenimentului pe care îl planificați. În urma unei atente analize cu privire la cerințele dumneavoastră, imaginea dorită și bugetul alocat, vă vom crea un serviciu personalizat și  vom da valoare evenimentului fie el într-un cadru privat sau profesional.

La Walrose veți și pe lângă cele mai deosebite aranjamente florale și consilieri pregătiți  vă răspundă la toate întrebările și  vă sprijine în planificarea evenimentului perfect. Prin realizarea unui singur eveniment pe zi, Echipa Walrose promite  lucreze exclusiv cu dumneavoastră, de la consultarea designului inițial până la livrarea și stilizarea planului floral al evenimentului la locația aleasă.

Pe baza cunoștințelor noastre despre flori, tendințelor și celor mai proaspete ingrediente vă vom transforma viziunea în realitate.

SERVICIILE NOASTRE

Punem pasiune în tot ceea ce facem, alegem cu atenţie cele mai deosebite flori,
iubim frumosul şi răspândim emoţie peste tot în jurul nostru.

BRAŞOV  – 3 ORE

3 ore - black

Echipa Walrose asigură clienţilor din oraşul Braşov livrarea aranjamentelor în 3 ore de la comandă. Pentru garanţia livrării în aceeaşi zi, comenziile se preiau în intervalul orar 09:00-14:00.

BUCUREŞTI – 6 ORE

6 ore - black

Preocupaţi în permanentă de calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor noştri, echipa Walrose pune la dispoziţie livrarea expres în 6 ore.

CONSULTANŢĂ

calendar-black

La Walrose veţi găsi pe lângă cele mai deosebite aranjamente florale şi consilieri pregătiţi să vă răspundă la toate întrebările şi să vă sprijine în alegerea cadoului perfect.

SIGURANŢA LIVRĂRII

siguranta-black

Asigurăm livrarea produselor Walrose în Bucureşti şi în ţară, în orice localitate din România, prin intermediul Fan Courier în maxim 24 de ore de la comandă.

SERVICIILE WALROSE

Comenzi speciale

Consilierii Walrose tratează cu prioritate orice dorinţă a clienţilor săi, stabilind o legătură sinceră, menită să asigure momente unice. Apasă butonul Inspiraţii aranjamente şi ia parte la procesul de creaţie a unui aranjament floral unic semnat Walrose.

Evenimente Private

Evenimente Private

Obișnuită cu frumusețea, eleganța și perfecțiunea şi din dorința de a crea cele mai spectaculoase şi prestigioase evenimente, Echipa Walrose stă la dispoziția clienților săi cu propuneri, idei şi concepte unice in materie de aranjamente şi decorațiuni florale, permițându-le acestora să-și transforme visele în realitate.

Produse & Servicii Corporate

Echipa Walrose este pregătită în permanență să ofere cele mai potrivite sugestii de cadouri pentru ocaziile speciale din cadrul companiei tale, parteneri sau angajaţi, să asigure calitate şi să dea plus valoare momentului.

Pătrunde în lumea fascinantă... Walrose

This is how we do it!