CRISTINA & GABRIEL

22 Octombrie 2016

Cristina, 30 ani si Gabriel, 39 ani s-au cununat religios la Biserica Sfantul Nicolae din Scheii Brasovului iar pentru petrecere au ales sala Kronwell Ceremonies.

“Povestea noastra a inceput in toamna anului 2011 …A fost o atractie la prima vedere iar povestea de iubire a devenit si mai frumoasa in data de 31 Decembrie 2015 cand am fost ceruta de sotie cu o pereche de cercei …glumesc ! Ne pregateam de petrecerea de Revelion si a dorit sa completez tinuta cu o pereche noua de cercei ! Extrem de entuziasmata am completat tinuta si mi-am vazut in continuare de make-up… In cateva momente a scos inelul si mi-a facut cea mai emotionanta cerere in casatorie… Am intrat in anul 2016 cu multa bucurie si entuziam alaturi de cei dragi noua si am inceput pregatirile. Am ales rochia de mireasa foarte repede si usor: vazut, probat, achizitionat . O rochie simpla dar care trebuia sa aiba neaparat buzunare, a fost nebunia mea .Stiam de la inceput ca cea mai potrivita locatie pentru sufletul nostru este hotelul Kronwell din Brasov, astfel ca alegerea salii in care urma sa aiba loc marele eveniment a fost una usoara. Imi place albul, si am vrut sa fie prezent peste tot in povestea nuntii noastre, de la decorul meselor si al scaunelor pana la decorul floral. “ALL WHITE “…aceasta a fost tematica nuntii noastre. Domnisoarele de onoare ! Pata de culoare si energie din aceasta zi foarte speciala.  Imbracate in rochii de un roz prafuit si cu multa frumusete pe chip au fost alaturi de mine in momentele cele mai importante. Am plans si am ras impreuna in ani frumosi de prietenie, de fiecare in parte legandu-ma amintiri de neuitat. Daca as da timpul inapoi as schimba un singur lucru in aceasta zi si anume timpul alocat pozelor cu cei dragi noua … Spre final va voi marturisi ca de departe cel mai emotionant moment al zilei a fost DANSUL. Am optat pentru o coregrafie simpla dar usor diferita, mai bine spus teatrala si pentru o melodie rar intalnita pentru astfel de momente : Nikos Vertis –  An Eisai Ena Asteri.

Buget decor floral: 4000 Euro ( Buchet mireasa, Buchete domnisoare de onoare, Buchet nasa, 20 aranjamente florale cu diametrul de 50cm, aranjament masa prezidiu, decor intrare locatie, lumanari, arcada cu flori)