Buchet de Fericire Mare

200,00 lei

Cum le surprinzi pe femeile dragi in luna dedicata lor? Uite un indiciu: O explozie de culoare pentru femeia speciala din viata ta!

Walrose este aici pentru a-ti oferi o mana de ajutor. Ofera-i mai mult decat o floare… Ofera-i fericire, zambete nenumarate si mai mult decat atat – o amintire de neuitat alaturi de un buchet de fericire!

Livrare: EXCLUSIV IN BRASOV

Descriere

Descriere

  • Buchet de flori, ambalat in hartie speciala design exclusiv Walrose
  • 21 lalele si 15 frezii de calitate superioară
  • Mesaj personalizat
  • Pătrunde în lumea fascinantă a florilor cu Walrose și descoperă cea mai elegantă abordare de a-i oferi momente de neuitat.
  • Make her smile bloom with Walrose!

*nuantele lalelelor si ale freziilor sunt variate si pot sa difere

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Culoare Floare

Culori variate

Denumire floare

Frezii, Lalele

Culoare ambalaj

Rosu inchis, Galben, Lila, Fuchsia

Plată și Livrare

Aranjamentele noastre sunt disponibile pentru livrare în aceeași zi, în doua ore de la plasarea și confirmarea comenzii. Pentru livrare în aceeași zi comanda trebuie să fie plasată și confirmată la plată înainte de ora 15:00 (Sambătă se primesc comenzi pană la oră 12:00).

Excepetie facand Termenul de Livrare pentru produsele din categoria CADOURI, care este de maxim 5 zile lucrătoare.

Livrările comenzilor confirmate pană la ora 15:00 se vor efectua în intervalul orar ales de către client în momentul comenzii. Pe pagina de produs, veți găsi calendarul de livrare, care vă permite alegerea datei de livrare și a intervalelor orare în care doriți să fie efectuată livrarea. Ora fixă de livrare nu poate fi garantată.

Cod Produs: walr-mar Categorie: